Placeholder Picture
Inschrijvingsformulier
Minecraft Bootcamp voor 9 tot 14 jarigen 

DATUM:    De week van 23 augustus 2021. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: Inschrijven kan vanaf vandaag.
TIJD:  van 9u30 tot 16u
OPVANG:  vanaf 8u45 en van 16u tot 17u
PLAATS:  ingang via Nieuwland 42 -  44 - gebouw achteraan - 1ste verdieping
PRIJS:  totaal van 145 euro voor het 1ste kind van dezelfde familie voor de vier dagen samen. Voor het 2de kind is het 115 euro en voor het 3de kind is het 95 euro
Bij inschrijving stort u de som op rekeningnummer  BE89  7360  5537  9485 op naam van STARTPROjecten vzw met de vermelding "Minecraft Bootcamp" en de naam van de deelnemer(s)

Elke jongere (deelnemer) brengt zijn lunchpakket, eventueel fruit en drankjes mee

Naast de Minecraft specialisten is er een constante begeleiding van de deelnemers door 2 animatoren.

Voor het vlotte verloop van de Bootcamp vragen we het GSM verkeer tussen de kinderen en ouders(of andere familieleden) tot een strikt minimum te beperken. Wij zijn steeds bereikbaar op het nummer 02 734 07 17 waar je terecht kan indien er vragen en/of mededelingen moeten gebeuren (bijvoorbeeld vroeger vertrekken).

CORONAMAATREGELEN:  Wij volgend de mogelijke versoepelingen op de voet en nemen alle maatregelen, gevraagd door de federale en Brusselse regeringen.

INHOUD:   Spelers doorkruisen uitgestrekte landschappen van bergen, bossen en grotten. Hun personages zeilen, jagen en bewerken materialen terwijl ze huizen en objecten bouwen door kubussen te breken en te verplaatsen.

Breng je eigen Minecraft account mee indien je er een bezit. Dit zeker aanduiden op het inschrijvingsformulier.