Contacteer ons

Gebruik onderstaande aanklikzinnen om ons te bereiken.

Vacatures voor medewerkers, jobstudenten en vrijwilligers

Medewerkers:
Projectverantwoordelijke: Wij zoeken een teamplayer die de dagelijkse leiding van een project op zich kan nemen en doelbewust naar een finaliteit werkt. Als verantwoordelijke zal je moeten onderhandelen met verschillende spelers (scholen, overheden, uitvoerders van het project) zodat alle neuzen in dezelfde richting staan.
Je kan de vacature hier downloaden.

Programmeur: Wij zoeken een code-fanaat (liefst Java en Python) met een sterke interesse in S.T.E.M. en 3D printing. Er zijn geen diploma-vereisten, wel creativiteit en teamplayer. Affiniteit met Brussel en kansengroepen is een sterk argument.
Interesse? Stuur je cv en eventueel uitleg waarom je graag deze job invult naar Ludo

Full-Stack Developer: Wij zoeken een crack in het ontwerpen en coderen van websites en onlineplatformen met een sterke interesse in S.T.E.M. Er zijn geen diploma-vereisten, wel creativiteit en teamplayer.
Je kan de vacature hier downloaden.

Jobstudenten:
Volg je een richting informatica, of die dicht aanleunt aan al wat S.T.E.M. is (Science, Technology, Engineering and Mathematics), dan kan je bij ons starten met een jobstudentcontract à 15 euro / uur, 1 dag per week.
Interesse? Stuur je cv en eventueel uitleg waarom je graag deze job invult naar Jamie

Vrijwilligers
Heb je ervaring met informatica, S.T.E.M. en/of 3D printing, en wens je deze ervaring enkele uren per week (vrij naar keuze) te delen met jongeren uit Brussel? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Jamie, onze S.T.E.M. Academie verantwoordelijke zal jullie met open armen ontvangen. Stuur een mailtje naar Jamie

Stagiars
Volg je een opleiding Marketing of Communicatie? Wens je stage te lopen in een dynamische, kleine organisatie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Dasha, onze Marketing & Communicatie verantwoordelijke zal jullie met open armen ontvangen. Stuur een mailtje naar DashaMet de steun van: